CINE SUNTEM?

66% din breșele de securitate rămân nedescoperite luni întregi ducând la o creștere a daunelor. Puteți să răspundeți rapid amenințărilor?

Organizația dumneavoastră se bazează pe Tehnologia Informației. IT-ul stochează toate datele importante, baza de date a clienților, sistemele ERP, CRM, aplicațiile de comerț electronic și tot ceea ce constituie baza afacerii.

Apoi există hackeri, persoane rău intenționate din exteriorul sau din interiorul companiei, spioni industriali și chiar catastrofe naturale ce atentează la siguranța datelor dumneavoastră. Ei sunt acolo pentru a fura datele, a manipula înregistrările sau a le șterge.

Și apoi existăm noi, Yellow Hat, care ne interpunem între dumneavoastră și pericole. Suntem experți în securitatea IT și în continuitate, bine pregătiți și cu experiența luptelor cu cei rău intenționați.

Noi suntem cei capabili să constituim o echipă de securitate care să rezolve într-un mod profesional toate problemele de securitate din organizație.

Yellow Hat are numeroși parteneri în Europa și putem să rezolvăm aproape orice problemă de securitate din compania dumneavoastră utilizând experții din România sau pe cei 75 de experți care lucrează pentru partenerii noștrii.